Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Vathorst of elders in Amersfoort en wilt u daar graag een stijlvolle badkamer in laten plaatsen? Of woont u wellicht al langer in Amersfoort en overweegt u een badkamer renovatie in Vathorst Amersfoort? In beide gevallen is Van Beek badkamers u graag van dienst. Wij ontwerpen, leveren en installeren prachtige badkamers in de regio Amersfoort Vathorst en kunnen u hiervoor een uniek aanbod doen.

Uw badkamer in  Vathorst Amersfoort tot wel 30% goedkoper

Door onze goede contacten met fabrikanten en onze kleinschalige (maar complete) ontwerpstudio kunnen we onze inkoop en kosten zo laag mogelijk houden. Op deze manier krijgt u wel de kwaliteit van een luxe speciaalzaak maar betaalt u niet die forse prijs die daar meestal bij komt kijken. Dit kan u een besparing van wel 30% opleveren voor uw nieuwe badkamer Vathorst of elders in Amersfoort.

Kom naar onze ontwerpstudio en bekijk uw nieuwe badkamer in 3D

Van Beek badkamers maakt gebruik van moderne 3D software waarmee we uw nieuwe badkamer tot in het kleinste detail kunnen ontwerpen. Met behulp van een beamer of een 3D-bril kunt u echt al een kijkje nemen in uw nieuwe badkamer zodat u precies weet hoe deze eruit komt te zien.

Vakkundige installatie regio Amersfoort of Vathorst zonder kopzorgen

Naast het ontwerpen en leveren van uw badkamer kunnen we ook de installatie van uw nieuwe badkamer in de regio Amersfoort en Vathorst verzorgen. Tijdens dit hele traject heeft u één vast aanspreekpunt om alles zo makkelijk mogelijk te houden. Onze installateur heeft jarenlange ervaring, werkt zeer netjes en nauwkeurig en verzorgt alles tot en met het laatste kitrandje.

Benieuwd naar uw nieuwe badkamer?

Wij verrassen u graag met een praktisch en stijlvol badkamer ontwerp. Maak een afspraak en kom eens langs in onze ontwerpstudio. We nemen al uw wensen door en maken geheel vrijblijvend een 3D ontwerp en een scherpe offerte voor u.

Wilt u ook een nieuwbouw badkamer & toilet?  

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

.